tantra massage i jylland tantra kursus for par

feb Når du skal vælge et sted at få tantra massage, er det vigtigt du føler dig tryg og at du fornemmer at det Enten alene eller som et par kursus. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Mahamudrainstitut er et af landets største udbydere af tantra kurser. Tjek her hvis du søger du et kursus i tantramassage.

Tantra massage i jylland tantra kursus for par -

Der bliver instrueret i øvelser som du foretager sammen med din partner. Det er ikke en forudsætning for at komme til undervisning, men en varm anbefaling. Et godt forløb med nogle rare mennesker i den rette ånd. Nogen spørger mig, hvad de skal gøre når nu de ingen partner har.

Tantra massage i jylland tantra kursus for par -

Nu er der gået nogen år, og jeg lever af tantra. Først lærer I om de grundlæggende principper og om at finde den rette indre attitude før du går i gang med at give eller modtage en tantramassage. tantra massage i jylland tantra kursus for par Mahamudrainstitut er et af landets største udbydere af tantra kurser. Tjek her hvis du søger du et kursus i tantramassage. feb Når du skal vælge et sted at få tantra massage, er det vigtigt du føler dig tryg og at du fornemmer at det Enten alene eller som et par kursus. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt Tantramassage for par (weekendkursus) Privat tantrakursus: nøgen og elsket!.